Golden Spa Hotell

Björksgatan 9 • Eskilstuna
Golden Spa Hotell ligger 900 meter från Eskilstunas centralstation. Här erbjuds gratis Wi-Fi och kostnadsfri parkering. Alla rum har utsikt över staden och eget badrum med dusch.

Du kan boka relaxavdelningen mot en extra kostnad. Här finns tillgång till bastu, bubbelpool och takterrass. På vandrarhemmet hittar du även ett gemensamt pentry och sällskapsrum.

Du bor 1,3 km från Parken Zoo och 1,7 km från Tuna Park Köpcentrum. Det är 80 km från vandrarhemmet till Stockholm Skavsta Airport i Nyköping. Golden Spa Hotell ligger 150 km från Stockholm Arlanda Airport.

Tillgängliga rum på Golden Spa Hotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Golden Spa Hotells olika rumstyper

Onsdag 24 Juli t.o.m Torsdag 25 Juli - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Budget utan fönster - Gratis avbokning
Detta dubbelrum/tvåbäddsrum har eget badrum, egen ingång, ljudisolerade väggar och sittgrupp med platt-tv. Du kan laga mat i pentryt, som har spishäll, kylskåp, köksutrustning och ugn. Här finns också en kaffekokare, en tv och frukt. Från rummet har du utsikt över innergården. I boendeenheten finns en säng.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Budget utan fönster - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta dubbelrum/tvåbäddsrum har eget badrum, egen ingång, ljudisolerade väggar och sittgrupp med platt-tv. Du kan laga mat i pentryt, som har spishäll, kylskåp, köksutrustning och ugn. Här finns också en kaffekokare, en tv och frukt. Från rummet har du utsikt över innergården. I boendeenheten finns en säng.
Enkelrum Standard med dusch - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta enkelrum har eget badrum, egen ingång, ljudisolerade väggar och en sittgrupp med platt-tv. I det välutrustade pentryt finns spishäll, kylskåp, ugn och köksgeråd. Enkelrummet har också kaffekokare, tv och utsikt över innergården. Det finns frukt i rummet. I boendeenheten finns en säng.
Enkelrum Standard med dusch - Gratis avbokning
Detta enkelrum har eget badrum, egen ingång, ljudisolerade väggar och en sittgrupp med platt-tv. I det välutrustade pentryt finns spishäll, kylskåp, ugn och köksgeråd. Enkelrummet har också kaffekokare, tv och utsikt över innergården. Det finns frukt i rummet. I boendeenheten finns en säng.
Dubbelrum med dusch - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta dubbelrum har eget badrum, egen ingång, ljudisolerade väggar och en sittgrupp med platt-tv. Du kan laga mat i det välutrustade pentryt, som har spishäll, kylskåp, köksgeråd och ugn. Dubbelrummet har också kaffekokare, tv och utsikt över innergården. Det finns frukt i rummet. I boendeenheten finns en säng.
Dubbelrum med dusch - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har eget badrum, egen ingång, ljudisolerade väggar och en sittgrupp med platt-tv. Du kan laga mat i det välutrustade pentryt, som har spishäll, kylskåp, köksgeråd och ugn. Dubbelrummet har också kaffekokare, tv och utsikt över innergården. Det finns frukt i rummet. I boendeenheten finns en säng.
Tvåbäddsrum med dusch - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har eget badrum, egen ingång, ljudisolerade väggar och en sittgrupp med platt-tv. Du kan laga mat i pentryt, som har spishäll, kylskåp, köksutrustning och ugn. Här finns också en kaffekokare, en tv och frukt för gästerna. Från rummet erbjuds du utsikt över innergården. I boendeenheten finns 2 sängar.
Tvåbäddsrum med dusch - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta tvåbäddsrum har eget badrum, egen ingång, ljudisolerade väggar och en sittgrupp med platt-tv. Du kan laga mat i pentryt, som har spishäll, kylskåp, köksutrustning och ugn. Här finns också en kaffekokare, en tv och frukt för gästerna. Från rummet erbjuds du utsikt över innergården. I boendeenheten finns 2 sängar.

Fler hotell i Eskilstuna