Elite Stadshotellet Eskilstuna

Hamngatan 11 • Eskilstuna

Stadshotellet i Eskilstuna har anor från 1939. För några år sedan brann dock en del av byggnaden ned och verksamheten lades på hyllan. Idag har Elite öppnat dörrarna till ett nytt elegant stadshotell i den upprustade byggnaden. Man har försökt återskapa det ursprungliga utseendet och behållit historiska detaljer men med en modern känsla. Hotellet ligger mycket centralt beläget med utsikt över Eskulstuna Ån och centrum.

Det finns 132 nyrenoverade hotellrum, alla smakfullt inredda med ljusa färger och härliga textiler. De flesta av rummen har utsikt mot Eskilstuna ån och har en mysig atmosfär. Faciliteter som finns är skrivbord, toalett med dusch, hårtork, minibar, TV, fri wi-fi, strykjärn och safetybox. I vissa rum finner man även bäddsoffa eller soffgrupp. Du kan välja mellan att övernatta i standard, superior, deluxe, juniorsvit eller svit.

Det finns två restauranger inom hotellet, Y-WON Bar & Grill, där frukost, lunch och middag serveras. Frukosten serveras varje morgon och ingår i rumspriset. Maten som tillagas är klassisk och enkel men i modern tappning. Man använder sig till viss del av lokalt producerade råvaror. Den andra är The Bishop's Arms, en genuin engelsk pub. Här hittar du 120 öl på flaska och över 300 whiskeysorter. Det finns en varierad prisvärd meny att välja från.

Alla gäster på hotellet har rätt att använda pool och gym. Det finns ett parkeringshus i närheten som hotellet samarbetar med, där man kan stå för 90:/dygn.

Tillgängliga rum på Elite Stadshotellet Eskilstuna

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Elite Stadshotellet Eskilstunas olika rumstyper

Måndag 15 Juli t.o.m Tisdag 16 Juli - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Eskilstuna