First Hotel City Eskilstuna

Järnvägsplan 1 • Eskilstuna

På Järnvägsplan har det bedrivits hotellverksamhet i över 100 år. Här ligger hotellet beläget i en magnifik byggnad med närhet till allt vad Eskilstuna har att erbjuda. Under åren har man bevarat de vackra kakelugnarna från sekelskiftet men samtidigt fört in moderna bekvämligheter. Dessa kakelugnar finner man i 9 av de 60 hotellrummen, det finns även rum med balkong. Rummen är rymliga med ljusa väggar och trägolv. Faciliteter som finns är skrivbord, badrum med dusch eller badkar, TV och fri wi-fi.

City Hotell erbjuder flera olika paket som t.ex. golfpaketet och cykel & picknick-paketet. I golfpaketet ingår greenfee, övernattning med frukost och rekommendation till stadens restauranger. Eskilstuna har flera golfbanor runt om vackra Mälaren. Cykel & picknick-paketet bjuder på övernattning med frukostbuffé, picknickmatsäck och cykel. Det finns flera fina cykelvägar runt om staden. De som endast vill hyra cykel kan göra så i receptionen för en dagsumma. På hotellet finns en bastu- och träningsanläggning som är kostnadsfri och till gästernas förfogande.

Frukostbuffén serveras varje morgon och ingår i rumspriset. Måndag till torsdag mellan 17.30 – 20.30 dukar hotellet upp en härlig kvällsbuffé för gästerna att njuta av (gäller endast under lågsäsong). Varje eftermiddag och kväll hittar man dock kaffe och nybakt kaka i matsalen.

Tillgängliga rum på First Hotel City Eskilstuna

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med First Hotel City Eskilstunas olika rumstyper

Söndag 8 September t.o.m Måndag 9 September - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Budget - Gratis avbokning
Detta enkelrum har ett skrivbord, en tv och ett eget badrum.
Tvåbäddsrum Budget - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har en tv, ett skrivbord och ett eget badrum.
Familjerum (2 vuxna + 2 barn) - Gratis avbokning
Detta rum har en platt-tv med kabelkanaler, ett eget badrum och 1 bäddsoffa.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Detta rum har en platt-tv med kabelkanaler, ett skrivbord och ett eget badrum.
Enkelrum - Gratis avbokning
Detta rum har en platt-tv med kabelkanaler, ett skrivbord och ett eget badrum.

Fler hotell i Eskilstuna