Lördag
16
December 2017
Lokomotivet Eskilstuna Eskilstuna

Avskedsfesten: En Hyllning Till Kent

SAKNAR DU KENT? Välkommen till Eskilstuna för att ta ett sista vackert farväl tillsammans med likasinnade själar.

–– Carolina Wallin Pérez / Fredrik Strage ––

VAD: Avskedsfesten – en sista hommage.

NÄR: Lördag 16 december 2017 kl. 20 – 01. Vi kommer bjussa på ett tidsschema så ingen missar något fint under kvällen!

HUR: Vi hyllar Kent, ett år efter deras sista konsert, med dj, dansgolv, liveframträdande, lounge, bar och överraskningar.

MUSIK: Vi är glada och stolta att presentera Carolina Wallin Pérez och hennes band till festen. Som bekant körade hon Kent under Avskedsturnén och har tidigare släppt en skiva med låtar där hon tolkar Kent.

Carolina + band har inte turnerat sedan 2012 men samlas till Avskedsfesten för en exklusiv Kentspelning som inget Kentfan bör missa! Utan att avslöja för mycket kan vi säga att de kommer köra all in under kvällen...

– Ska bli jättekul att dra ihop bandet igen och spela våra versioner av Kents grymma låtar. Var några år sen sist, blir fint att få göra det i Eskilstuna dessutom. Ser fram emot en grym kväll med mycket kärlek! Säger Carolina Wallin Pérez.

DJ: Det är oklart ifall det finns NÅGON person som kan mer om MUSIK – och Kent – än allas vår FREDRIK STRAGE. Gissa vad? STRAGE VÄNDER PLATTOR PÅ AVSKEDSFESTEN!

VAR: Lokomotivet, Eskilstuna. PSST! Var du där 2012 och såg grabbarna live kanske? Eller på förhandslyssningen av deras sista skiva? Hur som helst: Kent-nostalgi kommer att VIBRERA under festen... I typ hela stan...

BILJETTER KÖPER DU VIA TICKSTER.COM – http://bit.ly/avskedsfesten

PLÅTAR TILL HIMLEN: 250 kr/st + serviceavgift. Endast förköp via Tickster, MAX 500 biljetter säljes. Åldersgräns 18 år.

KLÄDKOD: Vilken färg har själen?

DETALJER? Följ oss på FB @avskedsfesten och IG @viarforalltid så är du SÄKER på att inte missa ett jota. Eller fan, köp en biljett så är du SÄKER DE LUXE på att du inte missar nåt.


#avskedsfesten #viärföralltid
* Kent är inte medverkande eller på plats för att uppträda.

I siffror

244 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

2589 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lokomotivet Eskilstuna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Avskedsfesten: En Hyllning Till Kent, Lokomotivet Eskilstuna

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September