Lilla Hotellet

Tunaforsgatan 8 • Eskilstuna

1963 var The Beatles på Sverigeturné. Det stora bandet från Storbritannien övernattade då här, på Lilla Hotellet i lilla Eskilstuna. Om man har tur spenderar man sin vistelse i samma rum som John Lennon en gång gjorde! Efter flera ansiktslyft genom åren har Lilla Hotellet blivit modernare med ljusa väggar och stilren inredning. Rummen är individuellt inredda: du finner inget rum som är det andra likt här inte. Det finns totalt 14 rum varav 8 är dubbel och 6 är enkel. De flesta har inget privat badrum utan dusch och WC hittar man ute i korridoren. Det finns faciliteter så som en sittgrupp, TV och fri wi-fi.

I de allmänna utrymmena finns en TV-lounge med soffor, en matsal med kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare. Frukost serveras varje morgon mellan 08.00 – 10.00 men personalen ordnar gärna frukostbricka vid tidig utcheckning. Vid fint väder finns en uteplats för gäster att tillgå. Hotellet är endast bemannat vid vissa tider, men personal går alltid att nå via telefon. En portkod delas ut vid incheckning för att det ska bli lättare att komma och gå när man vill.

Inte långt från hotellet, mitt i Eskilstuna, ligger Rademachersmedjorna. Rademachersmedjorna är ett friluftsmuseum med välbevarade hus från 1650-talet. Man håller öppet dygnet runt och inträdet är fritt. Det finns även mindre företag i området som inriktar sig på traditionellt hantverk och försäljning av produkterna. Här finner du också Jernberghska, en restaurang som är omnämnd i White Guide.

Tillgängliga rum på Lilla Hotellet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Lilla Hotellets olika rumstyper

Onsdag 24 April t.o.m Torsdag 25 April - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Eskilstuna