Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

Munktellstorget • Eskilstuna

I slutet av 1800-talet startade Bolinder Munktell en traktor- och motorfabrik. Idag bedrivs en hotellverksamhet i denna byggnad, mitt i en del av Eskilstunas industrihistoria. Vägg i vägg finner man Munktellmuseet som bevarar och ställer ut föremål producerade av just Munktell, Volvo BM, VME och Volvo Construction Equipment. Hotellet ligger beläget i centrala Eskilstuna med utsikt över stad och å. Det är alltid nära till restauranger, butiker och sevärdheter.

Hotellrummen har högt i tak, stora fönster och en inredning i husets karaktäristiska stil från sekelskiftet. Vissa av rummen har magnifik utsikt över Eskilstuna Ån. Faciliteter som finns är fåtölj, minibar, TV med satellit- och filmkanaler och fri wi-fi. Du kan välja mellan att spendera din tid här i standard-, deluxe-, superior- eller familjerum.

På morgonen dukas en frukostbuffé fram med ekologiska varma och kalla alternativ. Slå dig ned i matsalen ”vinterträdgården” med utsikt över staden. På kvällstid bjuds det på en enklare middag med soppa, salladsbuffé, varmrätt och dessert. Självklart ingår det i rumspriset, här vill man inte att någon ska gå hungrig! Därför erbjuder man även fika under eftermiddagen i form av kaffe och våfflor eller något annat hembakt.

På hotellets relaxavdelning hittar du bastu och solarium. Här kan du också slå dig ned med en uppfriskande dryck och njuta av den avslappnade atmosfären. Hotel Bolinder Munktell samarbetar med två golfbanor i närområdet och under sommartid finns möjlighet att boka golfpaketet. I paketet ingår greenfee, logi och fri tillgång till relaxavdelningen.

Tillgängliga rum på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Collection Hotel Bolinder Munktells olika rumstyper

Onsdag 29 November t.o.m Torsdag 30 November - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Eskilstuna