Onsdag
6
December 2023
STIGA Sports Arena Eskilstuna

Tomten och Bocken rider igen

TOMTEN OCH BOCKEN – RIDER IGEN
En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger redan nu GOD JUL, årets julshow är nämligen här!

Tomten och Bocken – rider igen, är en julshow med radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson. Turnén sträcker sig över 12 arenor i Sverige. Det kommer bli en show bestående av humor, jul och galna upptåg men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll helt enkelt.
Två av Sveriges främsta artister, vännerna Måns Zelmerlöw och Per Andersson, rodde år 2020 ihop en närmast legendarisk Hasse & Tage doftande succéshow som endast p.g.a restriktionerna hann spelas 7 föreställningar för en pandemibegränsad publik på Hamburger Börs i Stockholm.
Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut på en arenaturné till 12 orter i Sverige. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i regi av den briljante Edward af Sillén, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll.
Rullstol är inkl 1 ledsagare.
Extra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett på telefon 0776-70 77 77
Insläpp: 18:30
Showstart: 19:30
Åldersgräns: 13 år
Biljetter släpps Onsdagen 26/4 kl 10:00
Arrangör:www.unitedstage.se

Biljetter & tider

Onsdag 6 December 2023 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(STIGA Sports Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tomten och Bocken rider igen, STIGA Sports Arena

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November