Lördag
15
Juli 2023
Sundbyholms Slott Eskilstuna

GYLLENE TIDER - Hux Flux Sommarturné 2023

Gästartist: Uno Svenningsson
Vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik. Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt att locka lyssnare – nya som gamla – med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter. En bedrift som saknar motstycke i svensk pophistoria. Nästa år återvänder Gyllene Tider för att ännu en gång sätta guldkant på den svenska sommaren. Den omfattande sommarturnén heter ”Hux Flux”.

”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”, ”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” – listan på älskade sånger går givetvis att göra längre men det råder inget tvivel om att Gyllene Tiders musik idag är inskriven i svenskarnas DNA. Nu har tiden kommit för att skapa nya minnen tillsammans med ursprungsmedlemmarna Per Gessle, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke Syd Andersson som tillsammans illustrerar att livet, precis som musiken, bara blir bättre med åren.
Max 10st biljetter
Åldersgräns
Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett.
Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0-10 år). Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. Ordinarie biljett gäller från 11 år och uppåt.
Barn måste gå tillsammans med vuxen(18+ år)
Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte
Rullstolsbiljetter
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)
Insläpp: 18.00
Eventstart: 20.00
Information inför ditt besök
Filt är välkommet att ta med. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Mat och dryck får inte tas med in, det finns bar med öl, vin, cider och alkoholfria alternativ samt mat på plats till försäljning.
Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
Det kommer finnas ett särskilt område för barn under 13 år där familjer och barn får vistas under konserten där ljudnivån är anpassad.
Var ligger entrén till konsertområdet?
- Huvudentrén till konsertområdet ligger framför Sundbyholms Slott. Entré för dig med tillgänglighets- och ledsagarbiljett ligger nere vid gästhamnens parkering vid marinan.
Kan man parkera vid området?
- Ja det kommer finnas parkeringsplats i anslutning till Sundbyholms Slott samt vid Travbanan.
Arrangör: www.livenation.se

Biljetter & tider

Lördag 15 Juli 2023 20:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Sundbyholms Slott
Söndag 20 Augusti 2023
I siffror

20 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sundbyholms Slott). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. GYLLENE TIDER - Hux Flux Sommarturné 2023, Sundbyholms Slott

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli