• Evenemang idag
Fredag
28
Oktober 2022
Eskilstuna Teater Eskilstuna

SISTA MATCHEN MED JENS HULTÉN

”SISTA MATCHEN” är en monolog med Jens Hultén. Skriven av Benny Haag och Jens Hultén.
Den utspelar sig i ett omklädningsrum där en man ska byta om för att gå en sista match. Är det i kampsport? Är det mot missbruket? Är det mot döden? Är det mot sina demoner? Pjäsen tar upp alla dessa frågor som går från den enskilda människans missbruk till hela mänsklighetens missbruk.
Är människan en missbrukande art, ett skadedjur som gör våld på sig själv och sin omgivning för, sitt till synes, orimliga begär efter olika saker?
Frågor som är mer aktuella än någonsin förr! En svidande betraktelse över mänskligheten med en svart humor där vi även får en inblick i det ofta påhittade utanförskapet med offerkoftan som verktyg. Vi vill ju alla bli älskade till vilket pris som helst, eller?
Föreställningen inramas med nyskriven musik av Jens son Eddie Hultén som även medverkar på scenen.
Rickard Günther står för regin.
Längd: 2 timmar och 20 minuter, inklusive paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777

Biljetter & tider

Fredag 28 Oktober 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

141 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Eskilstuna Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SISTA MATCHEN MED JENS HULTÉN, Eskilstuna Teater

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December