Lördag
27
Augusti 2016
Fristadstorget Eskilstuna

Party Run

Eskilstunas roligaste löpartävling!

En stafett med fem deltagare i varje lag genom centrala Eskilstuna. Hinder längs vägen som är lika utmanande för deltagarna som underhållande för publiken.


Bansträckningen passerar många uteserveringar där publiken kan svalka sig och titta på loppet på samma gång. Löparna kommer att passera P2 och Ölkultur två gånger, sedan Nybrogatan, Hamngatan nedanför Statt, Café Norr och Gränden. Hindren kommer att placeras i anslutning till serveringarna.

Allting avslutas med en stor fest på Gränden Bistro & Taverna. Grillbuffé ingår för alla deltagare. Biljetter till "Banketten" kan köpas för 250 kr/st för dem som inte deltar. Gränden bjuder förutom grillbuffén på underhållning i form av Partyband, konferencier och gästartist senare på kvällen för dem som vill fortsätta länge...

Anmäl ditt företag/kompisgäng till en friskvårdsaktivitet utöver det vanliga. En kick off som är lika rolig för deltagarna som för publiken. Tillsammans skapar vi en folkfest som man sent kommer glömma!

I siffror

38 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1674 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Fristadstorget). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Party Run, Fristadstorget

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober