Lördag
26
September 2015
Lokomotivet Eskilstuna Eskilstuna

Världskulturfestivalen

10-årsjubileum 26 september 2015 i Munktellstaden, Eskilstuna.

Världskulturfestivalen lägger fokus på musik, dans, möten mellan människor samt kulturer, musikstilar och mat från olika delar av världen.


De senaste åren har festivalen även utvecklat konceptet DANSEXPOSÉ med dans från många olika kulturer samt arrangerat ett teatergästspel med fokus på någon aktuell och berörande samhällsfråga inom demokrati och integration.

Bakgrund
Världskulturfestivalen (tidigare Världsmusikfestivalen) i Eskilstuna startade 2006 och har sedan dess varit en återkommande höstfestival under 2 dagar i Munktellområdet med Lokomotivet som huvudscen. Festivalprogrammet görs i stor utsträckning i samarbete med lokala kultur- och invandrarföreningar. Huvudarrangörer är Eskilstuna Kommun Kultur- och fritidsförvaltningen och från landstinget Scenkonst Sörmland och Eskilstuna folkhögskola.

Tider, platser och program kommer läggas ut när evenemanget närmar sig.

Världskulturfestival 2015
26 september 12.00 - 23.45
Munktellstaden

I siffror

217 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1560 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lokomotivet Eskilstuna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Världskulturfestivalen, Lokomotivet Eskilstuna

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober