Efter ett par år med pandemi och restriktioner är det äntligen dags för scenerna runt om i landet att fyllas med underhållning igen. Ta en titt på vilka shower du kan ta del av i Eskilstuna under våren och sommaren.

Oavsett om du är sugen på konsert eller komedi finns det något för dig under de kommande månaderna. Nedan kan du läsa mer om några av de shower som tar plats på Eskilstunas scener i vår och sommar.

Magnus Betnér – 15 april

Det var redan 2016 som Magnus Betnér hade tänkt avsluta sin karriär som ståuppkomiker. Så blev dock inte fallet – efter några år var han tillbaka på scen igen och uppträder nu med nya föreställningar runt om i landet. I mitten av april kommer han till Eskilstuna och bjuder på föreställning på Saga Salongen.

Helén Sjöholm - En ny tid – 9 maj

Den folkkära sångerskan Helén Sjöholm släppte år 2020 ett kritikerrosat soloalbum, och gav sig efter det ut på turné med sina omtyckta låtar. Under 2022 fortsätter hon vidare ut i landet, och den 9 maj har turen kommit till Eskilstuna då hon tar plats på scen på Lokomotivet.

Sabaton – 11 maj

Under 2022 ger sig metalbandet Sabaton ut på en stor Sverigeturné där man genomför hela 30 spelningar runt om i landet. Bland annat har man valt att ta ett stopp i Eskilstuna – den 11 maj är det dags för den ikoniska gruppen av uppträda på Lokomotivet.

RAW på turné – 11 juni

För några år sedan genomfördes senast den rikstäckande stand-up-turnén RAW, och under 2022 är det äntligen dags igen. I år har man dessutom fler turnédatum än man någonsin har haft tidigare! Med på tåget är klubbens grundare Mårten Andersson, och med sig har han några av Sveriges mest uppskattade komiker. Den 11 juni tar gänget plats på scen på Lokomotivet i Eskilstuna.

Lars Winnerbäck – 5 augusti

Under sommaren bjuder Lars Winnerbäck på turné när han uppträder på slottsträdgårdar och arenor runt om i landet. Den 5 augusti kommer han till Sundbyholms Slott – klockan 19.00 drar hans spelning igång.