Under 2021 genomförs en rad olika föreställningar och konserter i Eskilstuna. Här har vi samlat några av showerna som alla lovar stor underhållning.

Vare sig du är sugen på att se en medryckande musikal eller en underhållande standup-föreställning finns det någonting för dig. Nedan hittar du en rad shower som tar plats på scenerna i Eskilstuna under året.

Özz Nûjen – 30 april

Den välkände komikern skulle egentligen ha genomfört sin turné under hösten 2020, men fick som många andra artister skjuta upp showerna på grund av rådande omständigheter. Under 2021 gör Özz Nûjen dock ett nytt försök med sin jubileumsturné där han firar 20 år på standup-scenen. Föreställningen genomförs på Eskilstuna Teater och under kvällen bjuder han på både nyskrivet material och klassiker från förr.

Lars Winnerbäck – 6 augusti

Under 2021 ger sig Lars Winnerbäck ut på sommarturné på slottsträdgårdar och arenor runt om i landet. På elva av konserter följer även Joel Alme med som särskild gästartist. Den 6 augusti kommer turen till Eskilstuna när Winnerbäck tar plats på scen vid Sundbyholms Slott.

Lasse Stefanz – 5 september

I början av september kommer Lasse Stefanz för första gången till Eskilstuna med sin föreställning ”De första ljuva åren”. Konserten tar plats på Eskilstuna Teater och under kvällen bjuder dansbandet på alla sina stora hits.

Pernilla Wahlgren har hybris – 24 september

Efter sin senaste succéshow ”Kort, glad & tacksam” är nu Pernilla Wahlgren tillbaka på scenerna med ytterligare en underhållande föreställning. I ensemblen hittar du till stor del samma artister som vid senaste turnén. I slutet av september kommer showen till Stiga Sports Arena i Eskilstuna.

The 1974 Tribute to ABBA – 9 oktober

Till hösten turnerar den brittiska gruppen The 1974 Tribute to ABBA i Sverige, och besöker totalt 23 städer runt om i landet. Här bjuder de på en kväll full av nostalgi och ABBA:s allra bästa hits. Bandet uppträder på Lokomotivet i Eskilstuna lördag den 9 oktober.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.