Parken Zoo satsar på ungdomar med nya arrangemanget Upbeat SummerFestival.

Parken Zoo drar igång säsongen med ett helt nytt evenemang denna sommar. I samband med skolavslutningen väntar för första gången sedan 80-talet ett ungdomsevent i parken - Upbeat SummerFestival. Minifestivalen riktar sig framförallt till ungdomar mellan 15-25 år och bjuder på några av Sveriges hetaste musikakter just nu.

- Vi har länge haft önskemål att vända oss till en ungdomspublik och när vi fick möjlighet att boka denna line-up så kändes det som rätt tillfälle, berättar Camilla Delac, artistbokare och marknadschef på Parken Zoo.

Vilka står då på scenen denna sommarkväll i juni? Jo, inga mindre än succégruppen HOV1, rapparen Jireel samt populära DJ:sen Anis Don Demina och Tungevaag & Raaban.

Festivalområdet blir framför den stora scenen med inget annat än himlen som tak. Biljetter fixar du från och med den 28 februari.

- Jag är mycket glad och stolt att vi fått ihop denna kväll, jag har ju själv väldigt fina ungdomsminnen från Parken Zoo och hoppas denna försommarkväll blir en ny tradition, säger Delac.