Lördag
27
Februari 2016
Eskilstuna Teater Eskilstuna

Pippi Långstrump

Biljetterna släppta!
ESKILSTUNA TEATER
Lördag 27 februari Kl. 16.00

REK ÅLDER: 3-99 år
LÄNGD: Cirka 1 tim 50 min

BILJETTER; TURISTBYRÅN I ESKILSTUNA
Telefon: 016-710 70 00
Eller via länken: http://www.ticnet.se/search/?keyword=Pippi+flyttar

När världens starkaste tjej fyller 70 år inleds en turné som kommer pågå under 2 år med besök runt hela Sverige. I oktober inleds Norrlandsturnén.
I första akten flyttar Pippi in i Villa Villekulla.
Fru Prusselius tycker det är förfärligt och tar hjälp av poliserna Kling och Klang för att få Pippi till barnhemmet. Det går inte så bra!
I andra akten blir det ett spännande äventyr. Pippis pappa har kommit för att ta med henne till Söderhavet. På vägen dit ramlar han i havet och blir tillfångatagen av den hemska Kapten Blodsvälte och Jocke med kniven.

Ja, det blir skratt, bus, spänning, sång och musik i denna glada föreställning som är nästan 2 timmar lång inklusive paus. Föreställningen rekommenderas för alla mellan 3 och 99 år.
För produktionen står Svensk Barnteater från Borås som gjort barnteater över hela Sverige i 18 år.

Andra produktioner från Svensk Barnteater: Folk och Rövare i Kamomilla Stad, Karius och Baktus, Ronja Rövardotter, Djungelboken, Trollkarlen från Oz, Peter Pan och Kapten Krok.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Eskilstuna Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pippi Långstrump, Eskilstuna Teater

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli