• Evenemang idag
Torsdag
29
Oktober 2020
Eskilstuna teater Eskilstuna

Lasse Stefanz - De första ljuva åren!

Konserten är framflyttad, från 2020-04-17 till 2020-10-29
Köpt biljett gäller till det nya daumet!

Lasse Stefanz, som turnerat Norden runt i 53 år kommer nu för första gången till Eskilstuna med sin bejublade konsertföreställning De första ljuva åren!
Bandet bjuder på alla sina stora hits, en och annan musikalisk överraskning samt mängder av nostalgi. Allt inramat av bilder, filmklipp och minnen förmedlat på scenen av dansbandsexperten Thomas Deutgen, som även intervjuar bandets förgrundsfigurer Olle Jönsson och Christer Ericsson på scenen.
I över två år har bandet rest runt i Sverige med konsertföreställningen som varit i stort sett utsåld överallt. Idag finns ett enormt stort intresse att se och höra bandet, men inte på dansbanan utan i en konsertlokal. Minnas melodierna och få hela historien om Lasse Stefanz från start fram till idag. En unik föreställning med namnet De första ljuva åren framförd av bandet som idag är både kult och kultur...
Direkt efter föreställningen signerar bandet intill LS-shopen med exklusiva produkter.

Tider:
Insläpp: kl 18:40
Starttid: kl 19:00
Konsert tid: 2h 40 minuter inkl paus.

Biljetter & tider

Torsdag 29 Oktober 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1061 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Eskilstuna teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lasse Stefanz - De första ljuva åren!, Eskilstuna teater

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti