• Evenemang idag
Fredag
4
December 2020
Stiga Sports Arena Eskilstuna

Pernilla Wahlgren har Hybris

På grund av högt tryck har föreställningen i Eskilstuna flyttats från Lokomotivet till STIGA Sports Arena. Du som köpt biljett tidigare kommer få nya och likvärdiga biljetter mailade till dig under vecka 11. Det är endast nya biljetter som gäller till STIGA Sports Arena.
Hon Kom
Hon Sågs
Hon Sponsrades
Pernilla Wahlgren har Hybris
Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.
Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.
Arrangör: Lifeline
Längd: ca 1 timme 50 minuter (ej paus)

Biljetter & tider

Fredag 4 December 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1226 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stiga Sports Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pernilla Wahlgren har Hybris, Stiga Sports Arena

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti