• Evenemang idag
Lördag
14
December 2019
Sundbyholms Slott Eskilstuna

Julmordsweekend

Välkommen på julmordsweekend på Sundbyholms Slott!
I detta hotellpaket avnjuter ni ett härligt julbord på slottets festvåning och upplever dessutom en spännande och rolig deckargåta ”Mord i juletid- Den sista Versen”, framförd av professionella skådespelare.

Ledtrådar ska vävas samman och slutsatser ska dras för att ni gäster ska kunna avslöja vem mördaren är. Det kommer att finnas gott om tid till att prata och umgås med vänner samtidigt som ni äter mellan scenerna. Sittning sker i sällskap vid långbord och skådespelarna rör sig mellan borden i hela salen.
Detta är en föreställning för vuxna, men barn från 7 år kan sitta med. Tänk dock på att arrangemanget tar cirka tre till fyra timmar.
Börja kvällen med värmande glögg kl 18.00 för att sedan ta för er av julbordet. Mordgåtan startar ca kl 19.30 och det finns gott om tid att hämta mer mat mellan akterna. Efter en god natts sömn väntar frukostbuffén i slottets källarvalv.
Del i standard dubbelrum. Observera att en biljett gäller för en person.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

229 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sundbyholms Slott). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julmordsweekend, Sundbyholms Slott

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti