• Evenemang idag
Lördag
28
April 2018
ROYAL-biografen Eskilstuna

Askungen

I samarbete med ABF visar Folkets Hus och Parker livesändning av en riktig familjeföreställning i form av Askungen från Metropolitan i New York med Joyce DiDonato i titelrollen. Den 28 april 19.00 visas den på Royal bioduk.

Gör upplevelsen ännu bättre genom att äta middag på den intilliggande Biografbaren. Bordsbokning 016-12 00 40

Fantastisk scenografi och kostym i Massenets förtrollande opera, som får sin premiär på Met. Joyce DiDonato lägger ännu en roll till sin Met-repertoar som Askungen. Alice Coote är prinsen, Stephanie Blythe den onda styvmodern och Kathleen Kim är féen.

Bertrand de Billy dirigerar och Laurent Pelly regisserar. Pelly har tidigare iscensatt Donizettis Regementets dotter och Massenets Manon på Met. Joyce DiDonato har tidigare hyllats för rollen som Askungen på Grand Teatre del Liceu, Santa Fe Opera och Royal Opera House.

Askungen sätts upp i samarbete med Royal Opera House, Gran Teatre del Liceu, Barcelona; Théâtre Royal de la Monnaie, Bryssel, och Opéra de Lille. Denna uppsättning uruppfördes på Santa Fe Opera.

Boka på Tickster
I siffror

38 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ROYAL-biografen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Askungen, ROYAL-biografen

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli