• Evenemang idag
Fredag
27
April 2018
ROYAL-biografen Eskilstuna

Scream for me Sarajevo - Bruce Dickinson

Royal är oerhört stola att i samarbete med Folkets Hus & Parker och ABF Sörmland presentera den otroliga historien om en av världens mest osannolika rockkonserter. Filmen Scream for me Sarajevo avslutas med ett Q&A med Iron Maidens sångare Bruce Dickinson. Samtalet spelas in vid filmens premiär, som sker i London i början av april.

Gör upplevelsen ännu bättre genom att äta middag på den intilliggande Biografbaren. Bordsbokning 016-12 00 40

Iron Maidens Bruce Dickinson genomförde med fara för eget liv en konsert i den belägrade staden Sarajevo 1994, under brinnande inbördeskrig. Mot bakgrund av krigets fasor är detta en film om de människor som riskerade sina liv för att ge lite glädje och hopp till befolkningen i Bosniens huvudstad.

Filmen innehåller dokumentära sekvenser från själva konserten, liksom från kriget. Befolkningen i Sarajevo kämpade för att leva värdiga liv trots de grymheter som begicks runt omkring dem. Vi möter i intervjuer fansen som tog sig till konserten – och de som aldrig kom fram. Vi träffar de som såg till att konserten kunde genomföras – från bandet självt till FN-trupperna. Denna berättelse har sin relevans även i dagens värld, och visar vad lite vi lärt av det förflutna. Men också att människor som lider nöd i dessa situationer vägrar låta sig nedslås, oavsett vilka svårigheter de utsätts för.

Förutom den starka dokumentären, blir det en frågestund med Bruce Dickinson från London i nutid, inspelad vid filmens premiär i London 11 april.

Iron Maiden är på turné maj till augusti och kommer till Tele 2 Arena i Stockholm (1 juni ) och Sweden Rock (6-9 juni).

Boka på Tickster
I siffror

25 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ROYAL-biografen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Scream for me Sarajevo - Bruce Dickinson, ROYAL-biografen

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli