• Evenemang idag
Söndag
4
Mars 2018
STIGA Sports Arena Eskilstuna

Jill Johnson - That's life

Jill Johnson och That’s Life åker ut på Sverigeturné
Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik, nycirkusartister och en mycket teknisk avancerad scenlösning. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås och storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.
JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.
Världspremiären av That’s Life på The Theatre i Göteborg blev en makalös succé. Publiken och kritiker är eniga - det blir inte bättre än såhär! Därför är det nu dags för nästa steg och under våren tar Jill med sig den hyllade showen ut på en stor Sverigeturné.
It’s showtime!
Mer information om showen finns påwww.jill.se

Showlängd ca 90min
Handikapplats bokas genom Ticketmaster Callcenter på tel. 0771-70 70 70
Eventstart: 18.00
Insläpp: 16.30

Biljetter & tider

Söndag 4 Mars 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på STIGA Sports Arena
Lördag 17 Mars 2018
I siffror

142 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(STIGA Sports Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jill Johnson  - That's life, STIGA Sports Arena

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari