Lördag
2
Juni 2018
Sundbyholms Slott Eskilstuna

Champagnelördag på slottet

Välkommen på en romantisk weekend i champagnens tecken. Innan middagen blir det en provning av mousserande viner och champagner med olika tilltugg tillsammans med slottets sommelier. Därefter är ni välkomna till bords till vita dukar och tända ljus för en fyrarätters romantisk middag med fisk och skaldjur även den med inslag av champagne och mousserande vin i maten. Vin till middagen ingår inte i paketet.
Boendet sker i den modernare hotelldelen i våra fina dubbelrum medans provning och måltider hålls på slottet. Vid incheckning som sker från klockan 15.00 får ni en liten korg med äkta champagne och praliner. Dagen efter serverar vi frukostbuffén i slottets källarvalv och utcheck sker klockan 11.00 på lördagar och 12.00 på söndagar.
Provning av champagnen sker klockan 18.00 på fredagar och klockan 16.30 på lördagar.

Biljetter & tider

Lördag 2 Juni 2018 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

280 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sundbyholms Slott). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Champagnelördag på slottet, Sundbyholms Slott

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj