• Evenemang idag
Fredag
9
Mars 2018
Lokomotivet Eskilstuna Eskilstuna

Moneybrother

MONEYBROTHER ÅKER PÅ OMFATTANDE VÅRTURNÉ.
Eskilstuna och Lokomotivet står på turnéschemat den 9 mars!

Biljetter släpps fredag 3 nov på Tickster.com


Under hösten ser vi Anders Wendin göra magiska tolkningar av andras material och andra tolka hans egna låtskatt inom ramen för TV-succén Så Mycket Bättre. Att det rör sig om en artist i sin absoluta högform råder det inga tvivel om. I början av året återupplivade Anders sitt Moneybrother-alias och genomförde de första spelningarna med projektet på närmare fyra år. Alla som var där kan vittna om kvällar som andades lika mycket då som nu, energi som finkänsla och hopp som förtröstan. Vi är därför glada och stolta att få meddela att Moneybrother åker ut på en omfattande turné i vår, med start i Uppsala februari och avslut i Åre i mars.

Efter att ha spelat under eget namn i ett antal år har Anders Wendin äntligen valt att på allvar återuppväcka Moneybrother – projektet som har fått Sverige att både dansa och gråta på samma gång. Anders många andra projekt i all ära – det är som Moneybrother han verkligen etsat sig in i det svenska folkhemmet. Den positionen befästs ytterligare nu under hösten, då han med sina många vackra tolkningar lär spela in sig i många fler musikhjärtan i succén Så Mycket Bättre. Med fullt band, en svårslagen katalog och nytt material på ingång lär den kommande turnén bli en euforisk upplevelse för den som lyckas lägga vantarna på en biljett

Att Eskilstuna står på turnéschemat var ett måste för Moneybrother, som gästat stan många gånger, och dessutom samarbetat med Eskilstunamusikern och Hammondorganisten Patrik Kolar på både skiva och hundratals konserter.

- Vissa städer är ett självklart stopp. Eskilstuna är ett sådant. Trots att jag legat lågt i några år har dörren alltid stått öppen i den staden, oavsett om det rört sig om en liten solokonsert en fin sommarkväll bland äppelträden på Marys Café, eller ett spontanframträdande på den där mysiga Royalbiografen. Första gången jag gästade staden var på 90-talet med Monster, och varje kväll från och med då har varit ett sant nöje i staden med landets bästa publik. Jag hoppas och tror att konserten på Lokomotivet i mars kommer bli den bästa hittills!, hälsar en entusiastisk Anders Wendin.

I siffror

124 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

234 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lokomotivet Eskilstuna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Moneybrother, Lokomotivet Eskilstuna

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj