• Evenemang idag
Lördag
9
December 2017
STIGA Sports Arena Eskilstuna Eskilstuna

Eskilstuna Futsal Cup

Eskilstuna Futsal Cup är en seniorcup för herrar och det är föreningen Eskilstuna FC som står bakom den. Eskilstuna Futsal Cup ska bli ett av Sveriges största futsalcup. Eskilstuna Futsal Cup kommer att äga rum den lördag den 9 december 2017, Detta är första gången cupen arrangeras.

Eskilstuna Futsal Cup ska bli ett av Sveriges största futsalcup med priser över 100.000kr! 45.000 kr i presentkort på träningsläger från Sports International eller 18 paket till Barcelona-Girona den 25 februari med matchbiljett samt 2 nätters boende är bara några av priserna som kommer att delas ut!

Eskilstuna Futsal Cup kommer att spelas i mäktiga Stiga Arena med start 08:00 och slut 19:30. Stiga Arena har en kapacitet på 4500 personer.

Läs mer på www.eskilstunafc.se för att anmäla ditt lag och för mer information!

I siffror

42 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

142 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(STIGA Sports Arena Eskilstuna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Eskilstuna Futsal Cup, STIGA Sports Arena Eskilstuna

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December