• Evenemang idag
Söndag
22
Oktober 2017
VIP-rummet på tunavallen Eskilstuna

VIP-Kväll Cosmopharma

Anmälan måste ske här: www.cosmopharma.se/vip

Du är särskilt inbjuden till Cosmopharmas VIP-kväll i förmån till Rosa Bandet (BRO)!

Under den här kvällen kommer du som vår viktiga gäst att få möjlighet att prova våra produkter och få gratis prova-på-behandlingar. Varje ort erbjuder olika behandlingar men här kommer ett urval av det som kan erbjudas just på din ort: ansiktsbehandling, makeup, nackmassage, färg & stilkonsultation, handpeeling, nagelvård, hudanalys, prova vår Aloe Verajuice och mycket mer.
Vid sidan av dessa avkopplande behandlingar så säljer vi produkter till förmån för Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation - BRO.


Vi erbjuder dig unika erbjudanden på våra produkter på dessa VIP-kvällar som du inte kan få någon annanstans!

Du får mer information om Cosmopharmas produkter, har möjligheten att rådfråga våra konsulenter på plats om de olika produkterna och t.ex. få tips om vilka färger som passar dig bäst när det gäller makeup.

Vi bjuder på lättare förtäring under kvällen.

Du har dessutom möjlighet att köpa Cosmopharma-lotter och gå hem med mängder av fina priser, här har du chansen att vinna skönhetsprodukter för 1000-tals kronor!

Här kan du vid sidan av att göra skillnad genom att stötta BRO tillsammans med oss även få frossa i skönhet, färg, stil och makeup det är du som står i centrum och vi finns där för att ta väl hand om dig!

Anmälan måste ske här: www.cosmopharma.se/vip

I siffror

69 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari