• Evenemang idag
Lördag
18
November 2017
Royal Eskilstuna Eskilstuna

Live På Bio: Mordängeln

I samarbete med ABF visar Royal Folkets Hus och Parkers livesändning av den nyskrivna Mordängeln från Metropolitan i New York den 18 november 19.00.

Gör upplevelsen ännu bättre genom att äta middag på den intilliggande Biografbaren. Bordsbokning 016-12 00 40

Nyskriven opera beställd av Met och baserad på Luis Buñuels surrealistiska filmklassiker Mordängeln (El ángel exterminador, 1962), där ett förnämt middagssällskap oförklarligt finner att en osynlig kraft gör att de inte kan lämna huset. Dagarna och nätterna går…

Mordängeln har sin Met premiär denna säsong. Operan är beställd av Thomas Adès. och sjungs på engelska. Den är baserad på manuset av Luis Buñuel och Luis Alcoriza till den hyllade Buñuel filmen från 1962. Operan är regisserad av librettisten Tom Cairns. I ensemblen ser vi bl a Audrey Luna som Leticia Maynar, Amanda Echalaz som Lucia de Nobile, Sally Matthews som Silvia de Ávila och Sophie Bevan som Beatriz. Mordängeln är en sambeställning och samproduktion mellan Metropolitan-operan, Royal Opera House, Kungliga teatern i Köpenhamn och Salzburgfestivalen, där uppsättningen hade urpremiär 2016.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Royal Eskilstuna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Live På Bio: Mordängeln, Royal Eskilstuna

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari