• Evenemang idag
Onsdag
22
November 2017
Royal Eskilstuna

Omogna Killar- Kommer till stan

Efter vårens stora utsålda turnè och biljetttryck släpper vi upp ett gäng extra städer och gästar Eskilstuna i November!
Kompisarna och tre av Sveriges roligaste komiker, Özz Nûjen, Patrik Larsson & Måns Möller är återförenade och tillbaka med humorshowen: "Omogna killar - kommer till stan!"
Det kommer att bjudas på humor i högsta klass med deras roligaste standup varvat med skrattframkallande och tramsiga sketcher. Tillsammans på scen är dessa tre komiker en oslagbar kombination som bjuder på underhållning där publiken står i centrum.
De älskar att få sin publik att skratta åt både smått och stort och nu är de återigen samlade och aktuella med en ny show; Omogna killar – kommer till stan!

Eskilstuna- Biograf Royal.
Tid: 19.30
Längd: 90 Min utan paus
Arrangör: Damar Produktion
www.damarproduktion.se

Biljetter & tider

Onsdag 22 November 2017 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

132 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Royal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Omogna Killar- Kommer till stan, Royal

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November