• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Onsdag
1
November 2017
STIGA Sports Arena Eskilstuna Eskilstuna

Thåström

Patrik Kolar & Luger presenterar stolt:
THÅSTRÖM blir den förste inbokade artisten i nya STIGA Sports Arena Eskilstuna.

Biljetterna släpps nu på onsdag 1 mars, på Ticketmaster.se och Eskilstuna Tourist Center.

Musiklegenden, som kallas "Sveriges ohotat största rockstjärna", har en lång och pågående historik av konserter i Eskilstuna, allt ifrån Ebba Grön 1979, via den omtalade konserten på Imperiets avskedsturné som var så fullknökad att golvet höll på att rasa, till Kalasturnén med Kent och två utsålda Lokomotivet på senare år.
Trots sina 40 år på topp är han inte ett dugg intresserad av nostalgi, utan förnyar sig ständigt, blir bara bättre och bättre, och fler och fler besökare.
Hans livekonserter brukar existera i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar. I höst släpper Thåström ett nytt album ?som till stor del är inspelat i Hansa Tonstudio i Berlin och är producerat av Hell och Thåström. Under våren släpps första singeln. I samband med det kan vi nu meddela att Thåström åker ut på en omfattande Skandinavienturné hösten 2017.

Det senaste ?guldsäljande albumet ? "Den morronen" ?som kom 2015?, gavs full pott av DN och singeln "Kom med mig" beskrevs som något av det vackraste han någonsin hade gjort. Med lika delar vacker poesi som manglande industriella texturer har Thåström etablerat solokarriären som sin kanske mest spännande och kreativa era. För trots att hans musikaliska recept har varit känt sedan länge så fortsätter han att hänföra sin ständigt växande fanskara på ett sätt som bara en riktig ikon kan. Att han är flerfaldigt ?G?rammisbelönad, ständigt kritikerhyllad och en artist som existerar i unikum i det här landet är med facit i hand kanske inte så konstigt.

Thåströms kommande nya album är som sagt ? inspelat i Berlin – en plats som han både skildrat och verkat i tidigare, men som också tycks locka fram hans mest sällsamma skapelser. Med nytt material i ryggen kommer Thåström, precis som vanligt, att bjuda på ??Sveriges bästa ?konsertupplevelse i höst.
Det kommer att bli en fantastisk kväll i Eskilstunas nya arena!

Länkar
http://www.thastrom.se/
https://www.facebook.com/thastromofficial/
https://open.spotify.com/artist/2PBhJmRqee1QAyQU2kBu1H
http://www.luger.se/thastrom
facebook.com/razziarecords/
facebook.com/sonymusicswedenofficial

I siffror

287 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

303 st

har besökt evenemanget på Eskilstuna.com

POPULÄRT I Eskilstuna JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Eskilstuna.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Eskilstuna. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December